CRITICII

AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, coordonat de activistul Tiberiu Boșutar

Alături de activistul Tiberiu Boșutar, Aur dă startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, prin care vrea să aducă investigații de proporții despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecherii protejați la nivel local chiar de cei care ar trebui să îi sancționeze.

În fiecare an, milioane de metri cubi de lemn ies din țară, sub complicitatea statului român. Pădurile sunt tăiate ilegal, iar lemnul ajunge în țări precum Austria, care face milioane de euro de pe urma noastră. În tot acest timp, românii privesc cum țara le e furată, iar pădurile dispar.

Departamentul va fi sub coordonarea directă a activistului de mediu Tiberiu Boșutar, care se luptă de mai bine de 10 ani pentru salvarea pădurilor din România.

Departamentul „Legea Codrului de AUR” este creat să monitorizeze și să supravegheze pădurile țării pentru a detecta activitățile ilegale, inclusiv tăierile neautorizate. În acest sens, membrii departamentului vor ține legătura cu autoritățile locale pentru a sesiza astfel de abuzuri, astfel încât acestea să fie sancționate.

Related Articles

Back to top button