CRITICII

Baronul infractor, Iulian Dumitrescu, mai vrea un mandat în fruntea CJ Prahova

Baronul PNL de Prahova candidează sub ancheta DNA. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie, va candida pentru un nou mandat la şefia CJ, anunţă, PNL Prahova.

Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura infractorului Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte al CJ Prahova.

Performanţa fără precedent în acte de banditism și corupție a baronului Iulian Dumitrescu sunt principalele sale atuuri pentru obținerea unui nou mandat. Dacă acum a furat 3 milioane de euro, în mandatul viitor va fura cu mult peste 10 milioane de euro, că doar prahovenii au bani, iar Iulică are fete de plimbat pe la Monaco și Dubai.

Iulian Dumitrescu este cercetat de DNA sub control judiciar pentru luare de mită şi fals în declaraţii şi are interdicţie să îşi exercite funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

După ce a fost pus sub acuzare, Dumitrescu a anunţat că demisionează din toate funcţiile deţinute în PNL, şi anume, de prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova, însă pe parcurs s-a răzgândit

Related Articles

Back to top button