CRITICII

Cătălin Drulă a început campania electorală și îl scoate pe Dumnezeu la înaintare

Preşedintele USR, Cătălin Drulă , a criticat ideea comasării alegerilor vehiculată zilele acestea de către reprezentanţii PNL şi a subliniat că dreptul cetăţenilor de a alege este sfânt şi că orice încercare de derutare a alegătorilor nu va scăpa partidul PNL de răspundere .

„Pentru că ştie ce dezastru a provocat la guvernare, PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor. Însă democraţia e democraţie şi dreptul cetăţeanului de a alege e sfânt! Oricât încearcă să-i ameţească PNL pe oameni, ei nu vor uita că: Ministrul PNL al Finanţelor a crescut taxele şi impozitele de 3 ori în 12 luni . Ministrul PNL al Finanţelor împrumută 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare; PNL ascunde sub preş datoriile reale ale ţării, Boloş a scos din pix deficitul de 5,7% din PIB, când noi ştim că deficitul, cu tot cu datorii, pe care-l calculează şi UE, e undeva la 7%, deci e doar o schemă de împins datorii mai departe. Le-au luat primarilor banii pentru proiecte”, a scris Cătălin Drulă, pe rețeaua de socializare, Facebook

El a adăugat că nota de plată va veni pentru liberali la alegerile de anul acesta.

„Să le fie clar PNL-iştilor: la alegerile din 2024 le va veni nota de plată! Românii care muncesc cinstit şi care au văzut ce înseamnă PNL la guvernare o să-i taxeze aşa cum merită!”

Mulți politicieni, precum Cătălin Drulă, aduc în discuție divinitatea și dorința pentru dreptatea ce o merită cetățenii ca metodă de propagandă politică și încarcă să înmoaie cetățenii români prin această tactică de manipulare ordinară.

Related Articles

Back to top button