CRITICII

Ciolacu s-a răzgândit: Nu mai scade impozitul pe muncă. Atât durează o idee la PSD, câteva ore

Într-o demonstrație de flexibilitate și politică demnă de un acrobat, Premierul Marcel Ciolacu a decis, într-un timp record, să-și revizuiască promisiunile cu privire la reducerea impozitului pe muncă. Aparent, termenii planificați și decizia fermă sunt noțiuni fluide în politica PSD, așa cum a arătat Ciolacu în conferința sa de presă de la Buzău. După ce a sugerat inițial că reducerea impozitului pe muncă este un obiectiv prioritar , Ciolacu a făcut un viraj de 180 de grade, amânând orice fel de decizie până după primul trimestru al anului 2024.

Această schimbare bruscă de direcție ridică întrebări nu doar despre stabilitatea politicilor PSD, ci și despre capacitatea lor de a gestiona echilibrul delicat între impozitarea muncii și cea a capitalului, o problemă care, potrivit lui Ciolacu, stă la baza multor crize sociale.
În loc să ofere soluții concrete, Ciolacu pare să prefere abordarea „așteptăm și vedem”, lăsându-i pe contribuabili să speculeze despre viitorul fiscalității în România

Related Articles

Back to top button