CRITICII

Comasații se fac de râs la București: Dr. Cîrstoiu se duce pe apa sâmbetei

În urma discuțiilor din cadrul Coaliției, s-a decis că medicul Cătălin Cîrstoiu nu mai este considerat candidatul potrivit pentru funcția de primar al Capitalei. Astfel, liderii PSD-PNL au convenit să stabilească un candidat comun pentru această poziție, în încercarea de a consolida șansele de câștig în fața contracandidaților.

Ședința care a avut loc a durat peste 2 ore, în timpul căreia s-au analizat diferite strategii și posibilități pentru a obține un rezultat favorabil în alegerile locale. Unul dintre aspectele discutate a fost popularitatea candidaților Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone, care se situează la același nivel în sondaje, fiecare având aproximativ 40% din intențiile de vot.

Această situație indică o competiție strânsă pentru funcția de primar al Bucureștiului, iar Coaliția își propune să identifice un candidat puternic și unitar care să aibă șanse reale de a câștiga alegerile. În acest sens, discuțiile continuă pentru a găsi soluția optimă care să asigure succesul în scrutinul electoral.

Related Articles

Back to top button