CRITICII

Conflict de interese evident, ANI nu-l deranjează pe baron

Un document exploziv a scos în evidență interesele baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu, legate de tarifele uriașe de colectare a gunoiului menajer. Proiectul „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Tulcea” a implicat o investiție de aproximativ 22.000.000 de euro, beneficiind întreaga populație a județului.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a Infrastructurii de Deșeuri Menajere Tulcea a fost înființată pentru a gestiona această investiție, însă au apărut probleme legate de tarifele suplimentare introduse ulterior contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice. Aceste tarife nu au fost menționate în procedura de achiziție inițială, indicând o posibilă încălcare a legii. Primăriile au fost afectate de aceste tarife suplimentare, generând nemulțumire în rândul populației.

Conducerea asociației este formată din protejații lui Horia Teodorescu, iar deciziile luate par a fi influențate politic. Este posibil ca instituțiile statului să investigheze aceste aspecte.

Related Articles

Back to top button