CRITICII

Criza din Ucraina și achiziția de armament reprezintă momentul perfect pentru ca România să mai fie devalizată de câteva zeci de miliarde de euro

Criza din Ucraina reprezintă oportunitatea perfectă pentru grupurile de interese care delapidează România să mai gândească o schemă financiară prin care sume impresionante de bani de scurg din țară.

Având în vedere că valuta nu există și nimeni nu își dorește „lei” la nivel internațional, tot cei interesați să facă această schemă de fraudare vor asigura împrumuturile necesare pentru așa-zisele achiziții.

România este o țară bogată, nu o spunem noi ci așa arată cifrele. Cu toate acestea țara este jefuită de 32 de ani și românii sunt foarte săraci.

Oricât de mult armament am cumpăra, România este total neimportantă pe harta marilor imperii ale lumii, acolo unde joacă Uniunea Europeană(Germania-Franța-Italia), Federația Rusă, China și SUA. Toate celelalte state în realitate nu dispun de nici o putere militară, doar îndoctrinarea populației poate avea rezultate împotriva unei posibile invazii. În primul rând încrederea românilor în stat este una scăzută, aceștia își pun în mod corect întrebarea: oare avem ce să apărăm, adică să îi apărăm pe politicienii corupți, proști și lacomi?

În această perioadă se face foarte mult teatru și se semnează contracte pentru achiziția de armament. Dar de ce ar avea nevoie România de produse expirate fără nici o valoare în fața puterii armate a Federației Ruse, când Federația Rusă nu are nici un interes să atace România și nici nu ar avea de ce.

Federația Rusă a ocupat deja România și a ocupat deja o bună parte din Uniunea Europeană. A făcut acest lucru prin rețele de crimă organizată, prin oligarhi și mai ales prin GazProm, companie care deține acțiuni la multe societăți europene. Și la noi în țară Federația Rusă deține active importante și ce nu a reușit cu bombe a reușit să facă prin spioni: a închis industria metalurgică a României, a închis industria chimică și multe alte ramuri.

România este o țară sărăcită, grupurile infracționale s-au organizat în partide politice și delapidează țară. Mafia internațională este bine organizată și susținută de rețele de spionaj străine astfel încât fluxul financiar care intră în România din exportul de forță de muncă să fie și întorc cu tot cu dobândă.

De 32 de ani nu mai construim nimic, nu mai producem nimic, toată România arată uzată, depășită, cu clădiri în paragină și o infrastructură de mijlocul secolului XX.

De ce și-ar dori cineva să ocupe o așa țară când ea este predată oricum prin alte mijloace iar ocupațiile militare ar însemna în realitate și costuri ale ocupației. Ori delapidarea cu acte în forma actuală aduce numai beneficii, nu există deloc costuri.

Există state străine care extrag sume importante de bani, România a devenit o simplă vacă de muls de către străini.

România a fost îndatorată de Iohannis cu peste 60 de miliarde de euro, însă acești bani nu au fost utilizați pentru realizarea de investiții, acești bani sunt în fapt împrumuturi fictive. Niciodată nu au intrat acești bani în România deoarece i-am fi văzut, dar nici produse nu au fost furnizate.

Statul român este infiltrat de trădători iar serviciile de informații nu își fac treaba. Acestea împreună cu ministerul de interne ar fi trebuit să asigure securitate țării, dar la comanda acestor instituții nu sunt puse persoanele potrivite. Degeaba fugim noi după hoții de găini și rețelele care vând iarbă când în realitate pleacă miliarde de euro anual din România cu acte, chiar dacă este sunt formale.

Related Articles

Back to top button