CRITICII

Cum s-a îmbogățit Alexandru Susai peste noapte. PSD, partidul corupților cu avere.

În ultimele zile, Alexandru Susai, în vârstă de 28 de ani, a fost subiectul unor controverse aprinse după ce s-a descoperit că acesta a obținut sume considerabile de bani din surse neclare. Susai deține funcția de director general al Biroului de Turism pentru Tineret (BTT), iar dezvăluirile declarațiilor sale de avere au arătat că acesta a beneficiat de fonduri provenite de la patru instituții de stat.

Conform informațiilor, Susai a ocupat postul de șef de centru la Iluminat Public, a fost director general al BTT, membru provizoriu în Consiliul de Administrație al Metrorex și al CFR Marfă, toate acestea fiind poziții remunerate de stat. Cu toate acestea, faptele ridicate la suprafață pun sub semnul întrebării integritatea sa și ridică suspiciuni cu privire la o posibilă îmbogățire ilicită.

Un alt aspect ce a stârnit indignare în rândul opiniei publice este achiziționarea recentă a unei mașini de lux Tesla din 2022 de către Susai, înlocuindu-și astfel vechiul său Land Rover din 2010. Potrivit ultimei declarații de avere, acesta susține că a vândut vechea mașină cu o sumă sub 10.000 de euro, în timp ce Tesla a fost achiziționată în jurul valorii de 50.000 de euro. În plus, Susai locuiește împreună cu soția sa într-o vilă de 129 de metri pătrați, construită pe un teren achiziționat în 2021. Susai a explicat că casa aparține soției sale și a fost construită înainte de căsătorie, iar mașina Tesla a fost achiziționată prin intermediul unui credit.

În ciuda acestor dezvăluiri, Susai susține că nu are nimic de ascuns și a afirmat că totul este trecut în declarația sa de avere. El a precizat că a lucrat doar în instituții de stat timp de 6 ani și că toate pozițiile sale au fost obținute și promovate pe vremea Gabrielei Firea, fost primar și ministru. Aceasta ridică întrebări cu privire la modul în care Susai și-a construit ascensiunea în cariera politică, având în vedere relația sa strânsă cu Firea.

Susai a devenit cunoscut în mediul politic ca lider al tinerilor din Partidul Social Democrat (PSD) din București și, în ciuda vârstei sale fragede, a ocupat poziții de responsabilitate în administrația publică. Însă, acum, acuzațiile de îmbogățire ilicită pun sub semnul întrebării traseul său și ridică preocupări cu privire la corupția în rândul tinerilor politicieni. Este nevoie de o investigație amănunțită pentru a clarifica aceste acuzații și a stabili dacă există sau nu o legătură între susținerea politică deținută de Susai și modul în care a obținut bunurile sale de lux.

Related Articles

Back to top button