CRITICII

Deputat AUR acuză: Bugetarii de lux amenință sectoarele construcțiilor și agriculturii românești

Într-o declarație surprinzătoare, deputatul Marius Lulea de la AUR a acuzat că bugetarii de lux din România sunt responsabili de subminarea sectoarelor construcțiilor și agriculturii din țară. Potrivit acestuia, numărul mare de angajați în sectorul public și cheltuielile mari cu firmele de casă și contractele externe nerealizate au generat un dezechilibru economic care ține țara blocată și statul nefuncțional.

Lulea susține că, în loc să reducă numărul angajaților din sectorul public și să taie cheltuielile inutile, guvernul condus de Ciolacu intenționează să crească taxele în sectoarele construcțiilor și agriculturii, două domenii deja afectate în mod serios.

Potrivit deputatului AUR, aceste sectoare nu beneficiază de facilități, ci doar de o normalitate economică. În prezent, 47% din veniturile românilor reprezintă taxe către stat, fără a primi în schimb servicii publice de calitate. Lulea susține că ar trebui să se reducă taxarea muncii la sub 25% în toate sectoarele economiei, în loc să se anuleze această reducere doar în anumite domenii.

Deputatul AUR consideră că guvernul PSD intenționează să pună economia națională în pericol în plină criză și să distrugă orice urmă de antreprenoriat românesc rămas în țară. El avertizează că este un război între poporul român și aceste „rețele de crimă organizată” și îndeamnă la trezirea și acțiunea imediată pentru a evita exodul masiv al românilor din țară.

Related Articles

Back to top button