CRITICII

Deși este cercetat pentru corupţie, liberalul Iulian Dumitrescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, a fost pus sub control judiciar pentru presupuse fapte de corupţie. Cu toate acestea, el a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea CJ. Dumitrescu a depus semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat, susţinând că are dreptul legal şi constituţional de a candida şi că se consideră nevinovat în dosarul penal care îl vizează.

El a declarat că a decis să candideze din respect pentru prahoveni şi pentru aleşii locali, menţionând că a reuşit să implementeze proiecte importante în mandatul său anterior. De asemenea, Dumitrescu a acuzat presiuni din partea PSD Prahova, afirmând că a fost ameninţat şi defăimat, iar primarii din judeţ au fost supuşi unor presiuni pentru a trece în PSD.

În ceea ce priveşte acuzaţiile, Dumitrescu este cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii, fiind acuzat că a pretins unui om de afaceri să achiziţioneze părţile sociale deţinute de cumnatul său la o societate comercială la o valoare supraevaluată. De asemenea, DNA a identificat nereguli în declaraţiile de avere ale lui Dumitrescu.

Related Articles

Back to top button