CRITICII

Drumul de la Crevedia la Moscova: Adevărații oameni ai Rusiei în România

În tragedia de la Crevedia este vorba despre o afacere PSD cu ample ramificații ce duc până la Moscova. Totul funcționa ilegal prin complicitatea autorităților statului.

Tragedia de la Crevedia. Ion Doldurea și fiul său sunt asociați în mai multe companii cu Stîngă Ionut Cosmin, omul de afaceri craiovean Berceanu Cristian. Au avut-o ca asociat și director în companiile lor pe Culiță Corina.

Doamna Culiță este fosta partenera de afaceri lui Boris Golovin, ofițer GRU și al Nataliei Ribchenko fostă angajată a ambasadei Rusiei la București, în mai multe companii ce au avut legături directe cu companiile familiei Doldurea.

Familia Doldurea a devenit milionară în euro cu ajutorul importurilor de carburanți și gaze ieftine din Federația Rusă, cu protecția instituțiilor statului român.

În momentul de față produsele petroliere rusești intră mascat în România prin Petromidia, fiind mai apoi livrate pe piața locală și prin intermediul afacerilor familiei Doldurea.

Obiectivul de la Crevedia nu mai deţinea autorizație de securitate la incendiu din data de 30.07.2020 şi are închisă activitatea de la data de14.10.2020.

Pe timpul unui control de prevenire desfăşurat în anul 2020 la acest obiectiv, s-a constatat utilizarea unei pompe de transvazare a gazului petrolier lichefiat neomologată. Din primele informații la momentul producerii evenimentului pe amplasament s-au desfăşurat operațiuni de transvazare neautorizate.

Instituția condusă de Raed Arafat nici măcar nu a îndrăznit să-i deranjeze cu un control. Concluzia?

A fost nevoie de tragedia de la Crevedia ca sa iasă la iveală lucruri

A fost nevoie de o tragedie precum aceasta ca să iasă la iveală adevărații oameni ai Rusiei de la București. În timp ce oamenii Moscovei fac afaceri sub protecția statului român, trompetele sistemului acuză patrioții. Adică pe singurii care-i pot opri din activitățile lor anti-românești și, după cum arată nenorocirea de la Crevedia, anti-umane

Related Articles

Back to top button