CRITICII

George Simion îl acuză pe Marcel Ciolacu de înaltă trădare. Aceasta menționează că Marcel Ciolacu, invită guverne și servicii de informații străine să se implice în politică internă din România

Dacă este adevărat, atunci este ultimul stadiu de degradare al lui Marcel Ciolacu.

Cel care pretinde să fie șeful statului român invita guverne și servicii de informații străine să se implice în politica internă din România. Este un act de înaltă trădare.

În plus, cele două state la care se referă George Simion nu doar că nu sunt aliatele României, ci sunt cunoscute cu manifestări dușmănoase la adresa țării noastre,mai exact Republica Moldova și Ucraina și la care se duce acum Ciolacu cu căciula în mănă.

Serviciul de informații din Republica Moldova (SIS) este specializat in acțiuni provocatoare la adresa diplomaților români de la Chișinău, unul dintre aceste cazuri fiind împotriva atașatului român al Apărării, colonelul Danicu Tănasă, unul dintre militarii de elită ai României. Provocarea s-a întâmplat în timpul așa-zisului guvern pro-european, din care făcea parte și Maia Sandu, actualul președinte al Republicii Moldova.

Și Ucraina a desfășurat acțiuni de spionaj militar împotriva României, un caz cunoscut fiind al trădătorului Floricel Achim de la MApN, judecat și condamnat pentru trădare.

Precizez că în acel moment era la putere în Kiev așa-zisul regim pro rus al președintelui Viktor Lukaschenko.

Related Articles

Back to top button