CRITICII

Horaţiu Suciu a demisionat din PNL şi anunţă că va candida independent la Primăria Tg. Mureş

Prof. univ. dr. Horaţiu Suciu şi-a anunţat demisia din PNL şi transmite că va candida independent la funcţia de primar al municipiului Târgu Mureş: „Sunt total determinat să salvez şi inima şi viaţa oraşului nostru”.

„Ca cetăţean simplu sunt total nemulţumit, şocat chiar, de modul în care incompetenţa administraţiei a ajuns să afecteze cele mai simple elemente normale ale vieţii în acest oraş. Gândul de a mă poziţiona în calitate de candidat independent împotriva actualului primar este unul mai vechi, dar acum, când am constatat din nou obtuzitatea şi lipsa de interes pentru problemele vitale ale oraşului, anume construcţia unui nou pod peste Mureş de care avem nevoie urgent, cu ocazia votării în Consiliul Local a unui buget al subdezvoltării, curăţenia oraşului, lipsa de pespective pentru tinerii noştri care pleacă spre oraşele din jurul nostru care se dezvoltă în ritm alert, am decis că sunt obligat pentru viitorul nostru comun, aici, să mă implic. Am demisionat, aşadar, din calitatea de membru al PNL şi anunţ public candidatura mea ca independent la funcţia de primar al municipiului Târgu Mureş şi sunt hotărât să câştigăm”, transmite prof. univ. dr. Horaţiu Suciu.

El precizează că a decis să se sacrifice politic şi profesional pentru a intra în această competiţie ca independent, „fiind convins că alegerea primarului este atributul târgumureşenilor, nu al vreunui partid”.

Related Articles

Back to top button