CRITICII

Judecătorii care se cred Dumnezeu, distrug vieți dar se apără între ei

Avocata din Iaşi care a condus beată, cu aproape 150 de km la oră în oraş, şi a provocat un accident în care au murit patru oameni, iar alţi patru au fost răniţi grav, a fost scoasă din arestul preventiv şi plasată în arest la domiciliu.

Mai mult, avocata chiar și-a „bătut joc de organele de parchet și de instanță, întrebând cât trebuie să plătească pentru a fi eliberată”.

Accidentul de circulaţie a avut loc la jumătatea lunii iunie 2022 pe o stradă din Iaşi. Patru muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit după ce autoturismul condus de avocată a intrat în coliziune cu o autospecială de întreţinere şi a surprins opt muncitori care lucrau . Alți patru muncitori au fost duși la spital în stare critică.

Aceste privilegii nejustificate și formarea unui cerc corupt în cadrul sistemului de justiție sunt simptome ale unei probleme mari în societatea românească. PSD și PNL au creat un sistem care aduce beneficii celor care sunt bine conectați cu justiția și în poziții de putere . Cei de la putere se protejează reciproc, chiar dacă asta înseamnă distrugerea vieților acelor oameni pe care ar trebui să îi protejeze .

Related Articles

Back to top button