CRITICII

Marius Lulea declară:Geoană nu va fi niciodată candidatul AUR. Este un produs expirat al trecutului, omul sistemului

Într-o declarație recentă, Marius Lulea, prim-vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a exclus categoric posibilitatea ca Mircea Geoană să fie vreodată considerat o candidatură din partea partidului.

Această poziție vine în urma unui episod jenant în care Geoană s-a autopropus ca potențial candidat al Partidului Social Democrat (PSD), propunere care a fost prompt respinsă de conducerea partidului.

Situația a fost agravată de faptul că Geoană, fost ministru de externe și secretar general adjunct al NATO, este strâns legat de structurile de putere existente, ceea ce îl face o figură nepotrivită pentru imaginea pe care AUR dorește să o proiecteze. „Geoană este un produs expirat al trecutului, omul sistemului, și nu se aliniază cu valorile și principiile noastre„, a afirmat Marius Lulea.

În plus, situația personală a lui Mircea Geoană este complicată de problemele legale ale cumnatului său, adăugând un strat suplimentar de controverse asupra viabilității sale ca opțiune politică.

Related Articles

Back to top button