CRITICII

Nicolae Voiculeț: Impostorii din USR-PLUS au votat Rezoluția Parlamentului European care oficializează CONFUZIA de gen

Parlamentul European continuă implementarea experimentelor aberante și dezumanizante împotriva valorilor acumulate de milenii, cerându-le statelor membre să garanteze accesul la „produse contraceptive de calitate şi la preţuri accesibile”, acces la tratamente de fertilitate fără discriminare, în special faţă de femeile singure sau „cuplurile de femei”, încurajând educația sexuală „completă” pentru copiii din învăţământul primar şi secundar, ținându-se cont de diversitatea orientărilor sexuale şi de gen!

Acestea sunt acte criminale total distructive, care anulează culturi și civilizații și care aruncă umanitatea într-o groapă de gunoi. Spiritualitatea și normalitatea sunt batjocorite și desfigurate de noua arhitectură absurdă a noii ideologii, care susțin și promovează grotescul antiuman, drept pentru care va urma o prăbușire catastrofală a societății europene care va lăsa un vid plin de conflicte și consecințe devastatoare!

Impostorii din USR-PLUS plătiți din banii noștri, au votat și ei ieri Rezoluția Parlamentului European în care se oficializează CONFUZIA de gen: bărbații…sunt femei și pot rămâne gravizi!
Raportul votat masiv de eurodeputații USR-PLUS, vorbește despre îndepărtarea femeii de orice idee de MATERNITATE, dreptul bărbaților de a NAȘTE (!!!) si glorifică ideologic AVORTUL.

Punctul N din Rezoluția P9_TA(2021)0314:
„întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen.”

Rezoluția Parlamentului European de ieri, 24 iunie 2021, referitoare la situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în UE, în contextul sănătății femeilor, a fost VOTATĂ de următorii eurodeputați așa ziși români, pe care trebuie să-i țineți minte, pentru că ei sunt MARII TRĂDĂTORI ai României:

1.Vlad Marius Botoș – USR-PLUS,
2.Dacian Cioloș – USR-PLUS
3.Vlad Gheorghe – USR-PLUS
4.Alin Mituță – USR-PLUS
5.Nicolae Ștefănuță – USR-PLUS
6.Ramona Strugariu – USR-PLUS
7.Dragoș Tudorache – USR-PLUS.

Related Articles

Back to top button