CRITICII

O PLATFORMĂ DE DREAPTA AUTENTICĂ, SINGURA ALTERNATIVĂ REALĂ DE GUVERNARE A ROMÂNIEI

Conservatorii încearcă să-și păstreze valorile, obiceiurile și credințele tradiționale. Păstrează tot ceea ce este bun și încearcă să modifice tot ceea ce este negativ.

Care sunt principalele trăsături ale doctrinei conservatoare? Libertatea și demnitatea umană, credința și morala creștină, dreptatea, tradiția, dezvoltarea organică, ierarhia și autoritatea, continuitatea socială, unitatea și suveranitatea națională, patriotismul luminat, familia, solidaritatea între generații, economia de piață, dreptul de proprietate și democrația autentică.

Sigur că acestea trebuie să fie lipsite de orice formă de extremism, de xenofobie sau antisemitism, violența, intoleranța, folosirea forței sau amenințarea cu folosirea forței în relațiile internaționale.

De aceea, crearea unui pol conservator în România este o gura de oxigen pentru românii greu încercați de partidele care s-au perindat la guvernare în ultimii 32 de ani.

Obiectivul Polului Conservator este promovarea valorilor și politicilor conservatoare în viața politică românească, prin politici coerente în interesul și sprijinul românilor. Scopul electoral al Polului Conservator este acela de a genera o construcție electorală care să câștige alegerile din anul 2024, ducând astfel la renașterea morală, socială și economică a României, precum și la impunerea României ca lider regional și ca partener demn și ferm în dialogul euro-atlantic.

Este nevoie de coagularea cât mai multor forțe suveraniste care sunt acum risipite în asociații, organizații, mișcări, partide artificiale. Trebuie coagulate într-un singur pol toate construcțiile patriotice. Este singura șansă pentru ca țelul comun, o Românie puternică, să fie atins.

Se dorește din răsputeri fragmentarea nucleului conservator. O platformă de dreapta autentică este singura alternativă reală de guvernare acestei țări care, de 32 de ani, ar fi trebuit să fie condusă de dreapta și este condusă numai de stânga. Este vorba inclusiv de partidele care pretind că sunt de dreapta, dar au politici de stânga îndreptate împotriva poporului român.

Related Articles

Back to top button