CRITICII

Olt: Baronul local, Paul Stănescu, groparul agriculturii românești

Baronii locali, reprezentanții puterii absolute și corupte, sunt subiectul unei serii marca Anchetatorii.ro.

Baronul local Paul Stănescu deține controlul asupra județului Olt și al Ministerului Agriculturii, având un impact negativ asupra agriculturii românești. Prețurile cerealelor de cea mai bună calitate sunt reduse semnificativ, afectând fermierii români.

Paul Stănescu, un personaj controversat, a avut o ascensiune rapidă în politică, de la director de fermă la șef al Consiliului Județean Olt și consilier de încredere al lui Liviu Dragnea.

Acesta a fost implicat în diverse afaceri dubioase, inclusiv în proiectul Casa de Comerț Unirea, care a fost finanțat cu sume considerabile de la Ministerul Agriculturii, dar care a eșuat lamentabil.

ANIF( Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciară ) , instituție controlată de Stănescu, a fost implicată în diverse scheme de corupție și fraudă, prejudiciind fermierii români și statul. Importurile ilegale de cereale din Ucraina au dus la prăbușirea pieței românești de cereale, iar mafia baronilor din PSD și PNL s-a îmbogățit pe seama fermierilor.

Este esențial ca fermierii să se mobilizeze împotriva acestor practici corupte pentru a-și proteja interesele și a stopa exploatarea lor.

Related Articles

Back to top button