CRITICII

Patronul UNTOLD a abuzat sexual doi băieți minori de 15 și 16 ani! Detalii HORROR. Poliția s-a autosesizat

Bogdan Buta, patronul Untold, ar fi abuzat, în anul 2021, doi minori. Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au demarat cercetări din oficiu.

Detaliile înfiorătoare au fost făcute publice de jurnalistul Liviu Alexa. El susține că patronul festivalului UNTOLD ar fi întreținut relații sexuale în 2021 cu Adrian și Ștefan, ambii minori, după ce anterior ar fi invitat în total trei băieți acasă la el. Ei ar fi fost „agățați” pe o aplicație de dating.

Presupusele victime au povestit că au fost îmbătate și drogate înainte de a fi abuzate sexual. Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 9 spre 10 februarie 2021, conform Ziar de Cluj.

După ce i-ar fi abuzat sexual, i-ar fi amenințat
Culmea e că Buta nu i-ar fi întrebat nicio clipă pe cei doi băieți ce vârste au! Mai mult, apoi, după consumarea orgiei, i-ar fi amenințat pe minori că îi caută pe acasă sau pe la școală, pentru că puștii îi furaseră două perechi de adidași, conform sursei citate.

În plus, milionarul s-ar fi oferit să le dea 2.000 de lei pe card, pentru a le cumpăra tăcerea.

Discuții incredibile online: „Ai vrea să vii în vizită?”

Buta i-ar fi „agățat” pe cei doi puști pe Tinder.

Le-ar fi dat să bea șampanie Moet
Fără să întrebe ce vârstă are Ștefan, Buta ar fi fost mai degrabă preocupat dacă el și prietenii săi sunt „clean”.

Ulterior, Buta le-ar fi chemat un Uber, le-ar fi indicat unde stă și, în mai puțin de 25 de minute, toți 3 minorii ar fi ajuns în fața vilei sale DIN Cluj. Timp de trei ore, Buta le-ar fi dat de băut șampanie scumpă, adică „Moet roze”. Apoi, le-a spus că este patronul UNTOLD.

Ștefan, una dintre presupusele victime ale patronului UNTOLD, a relatat că, atunci când au ajuns acasă la Buta au văzut într-o scrumieră două resturi de la o țigară, care fi ar fi fost de cannabis. Întrebat despre acest lucru, Bogdan Buta ar fi spus că el nu fumează, dar că au fost doi prieteni înainte și au fumat ei.

Mai mult, Ștefan a povestit că are doar flash-uri din timpul actului sexual și că, la un moment dat, s-a trezit brusc din euforie și i s-a făcut frică, zicând că vrea să plece acasă.

Milionarul le-ar fi cerut să-i restituie 3 perechi de adidași, care costă în jur de două mii de euro

Între timp, Adi, băiatul care nu a participat la petrecerea sexuală i-a furat Buta două perechi de adidași Yeezy și una de Balenciaga, o foiță Versace și niște căști Apple.

Apoi, Ștefan, minorul de 16 ani, ar fi coborât agitat. Puștii ar fi părăsit locuința cel mai probabil în jurul orei 3.30 noaptea. Ulterior, Buta ar fi observat că i-au dispărut adidașii, dar și 60 de euro, bani care erau pe comodă. Le-ar fi scris în nici o oră de când părăsiseră casa, că el vrea înapoi ce i se furase. Milionarul le-ar fi cerut să-i restituie 3 perechi de adidași care valorează în jur de două mii de euro, mai relatează ziardecluj.ro.

I-ar fi amenințat că le distruge viețile

Dorind să își recupereze bunurile, Bogdan Buta i-ar fi amenințat, în primă fază pe minori. Le-ar fi spus că are prieteni în poliție, că le distruge viețile.

Apoi, milionarul i-ar fi chemat la „negocieri”. Ar fi avut loc două întâlniri cu toții împreună și una doar cu Ștefan, minorul de 16 ani, toate la el acasă. La ultima întâlnire doar cu Ștefan, Buta i-ar fi dat de înțeles că doar pe el îl place!

Jurnalistul mai arată că așteaptă și reacția primarului Clujului, Emil Boc.

Related Articles

Back to top button