CRITICII

Porcii de Crăciun se vând online anul acesta

Statul român vrea să interzică comercializarea porcilor de către ţărani în târgurile româneşti. În încercarea disperată de a scăpa de noile legi ale Premierului Marcel Ciolacu, care interzic comercializarea porcilor, ţăranii români s-au reorientat şi au pus anunţuri de vânzare online.

Odată cu creșterea numărului de piețe online, clienții pot naviga și cumpăra cu ușurință porcul de Crăciun dorit, fără a părăsi casele lor. Potrivit hipermarketurilor online, românii vor cheltui între 500 și 1.000 de lei pentru masa de Crăciun în 2023.

Impactul acestei tendințe asupra obiceiurilor tradiționale de cumpărături de sărbători nu poate fi ignorat. În trecut, cumpărarea porcului de Crăciun era o tradiție care presupunea vizitarea piețelor locale și selectarea celui mai bun porc pentru masa de familie. Cu toate acestea, odată cu creșterea cumpărăturilor online, această tradiție dispare încet. Crescătorii își vând acum porcii online, iar consumatorii pot cumpăra cu ușurință un porc întreg cu doar câteva clicuri. Această trecere către cumpărăturile online a condus la îngrijorarea că obiceiurile tradiționale de cumpărături de sărbători ar putea fi pierdute în viitor.

Related Articles

Back to top button