CRITICII

Primarul Cisnădiei și-a exprimat dezaprobarea față de comportamentul lui Astrid Fodor: ”Nu-i este rușine față de toți oamenii care lucrează în Sibiu?”

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a răspuns criticilor primarului Sibiului, Astrid Fodor, referitoare la extinderea companiei de transport Tursib în localitățile învecinate. Huja consideră că Fodor nu are experiență în administrație și că nu își protejează cetățenii, deoarece mulți oameni care locuiesc în zonele învecinate lucrează în Sibiu și plătesc impozite acolo. El consideră că declarațiile primarului Sibiului sunt făcute în interes electoral și că ar trebui să se concentreze mai mult pe problemele sibienilor.

Primarul din Cisnădie mai menționează că aceasta nu este prima declarație a primarului Sibiului care îl deranjează, amintind de afirmația în care Fodor a comparat construcțiile din afara Sibiului cu vestul sălbatic. Huja consideră că primarul Sibiului ar trebui să se concentreze mai mult pe investițiile în oraș și să nu facă declarații fără valoare.

În cadrul unei emisiuni TV, Astrid Fodor a declarat că nu este de acord cu extinderea Tursib în localitățile învecinate decât dacă acestea investesc și ele în autobuze. Ea susține că vrea să protejeze Sibiul și cetățenii săi și că nu poate accepta un parteneriat în care doar Sibiul să facă investiții.

Related Articles

Back to top button