CRITICII

Primarul PSD al Glodeanu Siliștea refuză accesul caravanei medicale AUR: Un act de dispreț față de sănătatea cetățenilor

Primarul PSD al comunei Glodeanu Siliștea, Gabriel Popescu, a generat indignare și nemulțumire în comunitatea locală prin refuzul său de a permite accesul caravanei medicale AUR pe spațiul public al comunei. Această acțiune demonstrează un dispreț total față de binele și sănătatea cetățenilor, îngrădindu-le astfel dreptul la asistență medicală.

Refuzul primarului Popescu de a permite desfășurarea unei acțiuni menite să ofere îngrijire medicală gratuită și accesibilă cetățenilor este inacceptabil. Într-o perioadă în care sistemul de sănătate este deja sub presiune, acțiunile egoiste ale unor lideri locali pun în pericol sănătatea și bunăstarea comunității.

Este evident că primarul Popescu se teme de orice inițiativă venită din partea altor partide politice și își pune propriile interese politice înaintea nevoilor urgente ale cetățenilor. Acest comportament este deplorabil și arată lipsa de responsabilitate și sensibilitate față de problemele reale ale oamenilor.

Cetățenii Glodeanu Siliștea merită un lider care să îi reprezinte cu adevărat interesele și să acționeze în beneficiul lor, nu un primar care să își protejeze doar scaunul politic. Este timpul ca primarul Popescu să își pună deoparte orgoliul și să își îndrepte atenția către prioritățile reale ale comunității: sănătatea și bunăstarea cetățenilor săi.

Related Articles

Back to top button