CRITICII

Protest pe 6 MAI. Guvernul anunță înghețarea salariilor, adică puterea de cumpărare scade prin inflație. Vizați: profesorii, cadrele medicale, poliția și armata

Protest pe 6 MAI. Alianța pentru Unirea Românilor, partidul al cărui președinte este George Simion, anunță un mare protest la București în data de 6 mai. Protestul va avea loc la ora 16.00 în fața Palatului Parlamentului.

La protest sunt chemați românii care sunt nemulțumiți de actuala guvernare, de măsurile abuzive luate de către politicieni români împotriva propriului popor.

Guvernul anunță înghețarea salariilor, adică puterea de cumpărare scade prin inflație. Vizați sunt: profesorii, cadrele medicale, poliția și armata.

Se face acest lucru după ce salariile la primar și la parlamentari au crescut. S-a spus atunci că primarii au pierdut puterea de cumpărare prin inflația, dar tot guvernul este de vină pentru inflație.

După ce au crescut salariile la primari și la parlamentari, politicienii au decis să blocheze restul salariilor. Asta înseamnă că puterea de cumpărare a profesorilor, medicilor , soldaților sau polițiștilor se va prăbuși. Pentru politicieni s-au găsit bani, ei având cele mai ridicate salarii, pentru români nu se găsesc bani, deși ei muncesc cel mai mult.

Guvernul refuză să taie din politicienii angajați la stat și căpușează bugetul. Este nevoie de reformă însă aceasta nu se poate face decât prin presiunea străzii. Politicienii nu primesc un cec în alb atunci când ei sunt votați, politicienii trebuie să se țină de cuvânt iar PSD și PNL nu fac acest lucru.

Protestul va avea loc la București. Organizatorii anunță o participare importantă: mii de persoane sunt anunțate să spună guvernului: STOP cu măsurile abuzive.

Related Articles

Back to top button