CRITICII

PSD și PNL au distrus România în ultimii 34 de ani!

În ultimele trei decenii și jumătate, România a trecut printr-o serie de transformări politice, economice și sociale semnificative. Cu toate acestea, în ciuda promisiunilor de progres și prosperitate, PSD și PNL au contribuit în mod substanțial la distrugerea țării.
Guvernele PSD și PNL au eșuat în gestionarea problemelor cheie și în promovarea unei dezvoltări durabile. Printre cele mai importante acuze se numără:

  • Corupția: Guvernele conduse de PSD și PNL sunt cele mai corupte din toate timpurile.
  • Infrastructura și serviciile publice: România se confruntă cu deficiențe semnificative în ceea ce privește infrastructura și serviciile publice, cum ar fi sistemul de sănătate și educație. Guvernele PSD și PNL nu au alocat suficiente resurse pentru a îmbunătăți aceste domenii cruciale. În spitale murim de nosocomiale, iar profesorii au salarii de mizerie, în timp ce abandonul școlar este la cote alarmante.
  • Politica fiscală și economică: PSD și PNL au implementat politici economice care au dus la îndatorarea țării cu aproape 180 de miliarde de euro. PSD și PNL au distrus toată industria țării. Am ajuns sclavi în propria țară. PSD și PNL au transformat România în colonie de consum, iar deficitul de cont curent ne arată dezastrul economic în care au băgat țara.
  • Diviziuni politice și instabilitate guvernamentală: Schimbările din PSD și PNL aflate la guvernare în diferitele lor forme și culori au slăbit stabilitatea politică a României, astfel am ajuns să nu mai avem politică externă. Diplomația română este în moarte clinică

Related Articles

Back to top button