CRITICII

PSD și PNL pregătesc desființarea UDMR

Deputații PSD și PNL au adus în lumină o nouă inițiativă legislativă, depusă la Camera Deputaților, ce prevede ridicarea pragului electoral, de admitere în Parlament de la 5% la 7%. Ar fi o tentativă aparent pozitivă, întrucât există o nevoie de stabilitate guvernamentală, așa cum a spus și președintele Iohannis atunci când a creat coaliția PNL cu PSD și a scos de la guvernare UDMR.

Să ne amintim că majoritatea confortabila în Parlamentul României aparține celor două partide, PSD și PNL, plus grupulețul minorităților naționale. Practic, prin această manevră, PSD și PNL, pregătesc scoaterea UDRM din Parlamentul României și a partidelor de duzină. O altă victimă a acestei strategii este partidul neomarxist USR, deoarece voturile de la partidele mici vor ajunge în solda PSD și PNL la redistribuire.

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că susține propunerea PSD și PNL, deoarece își sapă singuri groapa. AUR va câștiga alegerile și va guverna România. În cei 33 de ani negri ai post-decembrismului, PSD și PNL, au demonstrat că nu pot face nimic bun pentru țara noastră. Aceste două partide au alungat din țară peste 6 milioane de români prin distrugerea industriei și închiderea minelor. Azi nu mai avem fabrici și uzine, au rămas în urma lor doar ruine. PSD și PNL ne-au transformat în colonie de consum.

Related Articles

Back to top button