CRITICII

Șeful Camerei Deputaților își ține averea la secret! Clanul Simonis și-a construit un imperiu financiar cu banii furați de la români

Imperiul financiar al clanului Simonis și presupusa implicare a șefului Camerei Deputaților,promovat in cele mai înalte funcţii ale statului de către nașul său Sorin Grindeanu și premierul Marcel Ciolacu. Cei trei sunt uniți de afacerile imobiliare prin intermediari și combinațiile de milioane de euro făcute pe spatele poporului român. Clanul Simonis a construit un imperiu financiar cu banii românilor . Alfred Simonis, al treilea bărbat în stat și șeful Camerei Deputaților din România are o bogată activitate infracțională prin care ascunde banii furați de la stat cu ajutorul rudelor și prietenilor săi. Alfred Simonis și-a ascuns averea cu ajutorul familiei , acesta a donat către tatăl sau un apartament în valoare de 40.000 de euro, către verișoara soției sale , un apartament de 90.000 de euro și către soția sa o casă cu o suprafață de 256 de metrii pătrați și cu teren aferent de 831 metrii pătrați în Comuna Moșnița Nouă.

Clanul Simonis a ajuns la putere și bogăție printr-o rețea de tranzacții imobiliare și scheme financiare, presupuse în detrimentul poporului român. Ei au construit un imperiu financiar cu banii furați de la statul român, iar influența lor a atins cele mai înalte niveluri de guvernare. Alfred Simonis, al treilea cel mai puternic om din stat și actualul șef al Camerei Deputaților, este acuzat că a fost implicat în scandaluri de corupţie . Ascensiunea clanului la putere și influență a fost alimentată de o combinație de nepotism, corupție și activități ilegale, potrivit diferitelor rapoarte.

Clanul Simonis este acuzat că a furat milioane de euro de la poporul român prin diverse scheme, printre care evaziune fiscală și fraudă. Se presupune că au folosit intermediari și structuri financiare complexe pentru a-și ascunde averea și pentru a evita urmărirea penală. Alfred Simonis este suspectat că este implicat în aceste activități, iar membrii familiei și prietenii săi se crede că au jucat un rol cheie în a-l ajuta să ascundă banii furați. Activitățile clanului au provocat o indignare larg răspândită și au alimentat cereri pentru o mai mare transparență și responsabilitate în politica românească.

Alfred Simonis a fost acuzat că și-a folosit funcția de șef al Camerei Deputaților pentru a se proteja pe sine și familia sa de urmărire penală. Se presupune că și-a folosit influența pentru a bloca investigațiile și pentru a-i intimida pe cei care au îndrăznit să vorbească împotriva lui. Mai mult, el a fost acuzat că și-a ascuns averea prin diverse mijloace, inclusiv transferul de bunuri către membrii familiei și prieteni.

Related Articles

Back to top button