Sistemul – Noua Securitate ne-a învățat să ne urâm între noi în zi de sărbătoare

La 32 de ani de la lovitura de stat din decembrie 1989 românii sunt dezbinați și plini de ură. Au o ură viscerală împotriva aproapelui. Dacă ar fi posibil ar dansa pe cadavrul aproapelui cum au făcut soldații la Târgoviște cu trupurile Ceaușeștilor. Azi, zi de mare sărbătoare națională dar parcă numai sărbătoare nu a fost. Președintele țării Klaus Iohannis a comemorat morții în Parcul Carol din București. Trebuia să îi spună cineva că astăzi a fost zi de sărbătoare iar de Ziua Unirii Principatelor nu a murit nimeni.

M-am uitat la evenimentele de la Iași și mi-am adus aminte de Emil Constantinescu. A fost primul șef de stat care a spus că serviciile secrete conduc țara spre distrugere. I-au aruncat cu cerneală în ochi. Un lider de partid le spune românilor de doi ani că țara este jefuită de 32 de ani de cei care l-au ucis pe Ceaușescu și s-au înscăunat în locul lui. Pentru curajul său, căci despre George Simion este vorba, a fost pedepsit într-un mod similar printr-un atac la comandă. George Simion a intrat în rândul președinților României fără să fie încă ales.

Vorbim despre ură și cei care o cultivă zilnic de 32 de ani. Ei au avut cel mai bun profesor: SECURITATEA. Securitatea ne învăța cum să descoperim dușmanul de clasă, cum să ne turnăm între noi, cum să ne băgăm familia la pușcărie. Astăzi, copiii Securității fac aproape același lucru. Dezinformarea este cea mai puternică armă a sistemului împotriva românilor.

Ion Iliescu a fost primul președinte înscăunat la putere prin arta dezinformării populației. Acest individ, încă în viață, și nepedepsit pentru crimele sale, i-a învățat pe români să se urască între ei în zilele de sărbătoare. De Ziua Națională a României, întâi decembrie 1990, marele om politic și mărturisitor în închisorile comuniste, Corneliu Coposu, a fost huiduit de o țară întreagă la Alba Iulia, totul fiind regizat de primul om în stat, Ion Iliescu. Ion Iliescu a manipulat atât de grav mulțimile prin Televiziunea Națională Română(TVR) în acea perioadă încât Corneliu Coposu a fost aproape să fie linșat. I-a salvat viața în ultimul moment Petre Roman, probabil conștient de mizeria pe care au comis-o. Același lucru îl fac azi TVR, Digi24 și toată salba de instituții media subordonate Noii Securități. Am numit cele două televiziuni pentru că sunt principalele canale de manipulare în masă a populației. TVR nu a învățat nimic din trecutul său odios.

Noua Securitate recurge la cele mai murdare arme împotriva AUR – divide et impera

Divide et impera (latină: „dezbină și stăpânește”) este un principiu al puterii de stat, deseori aplicat de guvernele statelor multietnice, potrivit căruia cea mai bună metodă de gestionare a unui asemenea stat este provocarea dușmăniilor interetnice pentru impunerea voinței guvernului și slăbirea împotrivirilor. în politică și sociologiedezbină și stăpânește este o combinație de tactici (politice, militare sau economice) de câștigare și menținere a puterii prin divizarea unei populații în entități mai mici care luate separat au putere mai mică decât cel care își impune voința. Este deseori întâlnită ca o strategie în care grupuri de putere mică sunt împiedicate să se unească și să devină mai puternice.

Această tactică o aplică Noua Securitate împotriva Alianței pentru Unirea Românilor, împotriva poporului român în întregul său. Mă refer în special la ultimul paragraf. AUR, un grup cu o putere mică, este împiedicat să evolueze și să devină mai puternic. Nu au schimbat mai nimic din tactica lui Ion Iliescu, doar că acum au mai multe canale de manipulare în masă, în special rețelele de socializare.

Timp de 32 de ani românii au fost ținuți în sărăcie, lipsă de educație și dezbinare, iar mai nou se încearcă și o deznaționalizare pe model neomarxist, un comunism de tip nou sau cum spunea bunicul, o ciorbă reîncălzită. Prin definiție poporul român este anticomunist. Eforturile Digi24, G4media, Hotnews și al altor instituții media de a promova acest curent neomarxist se lovește fix de poporul român, care involuntar are o reacție de respingere.

Avem anticorpi la tot ce înseamnă comunism. Pentru Noua Securitate și curentul neomarxist în adn-ul poporului român a fost identificat ca și dușman de clasă, AUR și George Simion revoluționarul. Ca orice revoluționar, Simion trebuie pus pe altar de Securitate și executat.

Se minte mult în democrația noastră originală

Odată cu intrarea în Parlament a AUR, în oficinele Securității statului s-a dat semnalul asaltului și distrugerii elementului perturbator George Simion. De la ”elefantul galben negru” până la ”partidul fascist, național-comunist, extremist”, nu a fost decât un pas. Au inventat teza cu AUR partid rusesc. Apoi au trecut la teza AUR partid antisemit. Ca la un semnal, toate oficinile reiterează zilnic aceste teze și inventează știri false despre George Simion și AUR, unele chiar de tip grosolan. Până și cei care nu sunt fani AUR remarcă imensitatea minciunilor prezentate drept adevăr. Detalii AICI

Site-urile Digi 24.ro, Aktual24.ro, ExpressMedia.ro, Podul.ro, EpochTimes.ro excelează zilnic în minciuni la adresa partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Cum s-ar spune, trăim în democrație și fiecare spune ce vrea. Totuși să vedem efectele dezinformări acestor instituții media. Cea mai mare grozăvie este materialul cu Simion și cameramanul ”violenți la Botoșani” prelucrat din cadre tăiate în birourile Noii Securități. Îl găsiți pe Digi24.ro. Fata la care se face referire este din staff-ul AUR.

Contează doar ce trebuie să vadă ochii plini de ură ai homo ciberneticus.

După ce citești aceste comentarii ajungi la concluzia că ne-am pierdut orice urmă de umanitate. Ura a învins. Așa a fost condusă România timp de 32 de ani, prin ură, dezinformare și manipulare. Mesajul de unitate dat de AUR și Simion nu se potrivesc acestui peisaj. Comentariile de mai sus sunt creația securității statului, instituție oblăduită de Klaus Iohannis cu sfințenie.

Ce facem fraților? Ne ucidem cu pietre în piața publică ca sălbaticii?

Mai sunt trei ani până la alegerile din 2024, timp suficient pentru noi și noi teze împotriva AUR gândite în laboratoarele Securității. Efectele acestor teze se vor reflecta în ochii plini de ură ai homo ciberneticus. Azi a fost cerneală. Data viitoare poate fi un cuțit în gâtul lui Simion sau un glonț. Până unde sunteți dispuși să mergeți pentru a opri AUR?