CRITICII

Sondajele arată că dacă duminică ar fi alegerile partidul AUR ar castiga

Factori care contribuie la popularitatea Partidului Aur

Popularitatea partidului AUR poate fi atribuită relației deschise pe care partidul o are cu cetățenii .Accentul partidului pe naționalism, anti-imigrație și valorile tradiționale ale familiei a rezonat cu mulți români care se simt dezamăgiți de peisajul politic actual. Poziția partidului cu privire la aceste probleme a fost consecventă, iar liderii săi au fost vocali în promovarea lor, ceea ce a contribuit la construirea unui grup loial. Politicile partidului sunt văzute ca o schimbare revigorantă față de partidele politice consacrate, pe care mulți români le consideră corupte și ineficiente.

Partidele consacrate, precum PNL și PSD, au fost avut doar eșecuri, au început un proces de privatizare al fabricilor românești, au mărit taxele și impozitele iar în timpul conducerii lor sau remarcat doar progrese reduse în ceea ce privește crearea de locuri de muncă, investiții și creștere economica .

Prin urmare, AUR se pozitioneaza pe locul unu în preferințele alegătorilor , fiind cel mai probabil viitorul partid de la conducerea României . Este pentru prima dată când un partid de opoziție câștiga o asemenea popularitate în României .

Related Articles

Back to top button