CRITICII

Șoșoacă ia 4000 € pe lună de la stat

Salariul senatoarei independente Diana Șoșoacă, organizatoarea din umbră a singurelor proteste ale fermierilor și camionagiilor autorizate de către primarul municipiului București, Nicușor Dan, pentru a fi desfășurate în București, l-a depășit cu aproape 70% pe cel de când activa în privat ca șefă de scară de bloc și avocat.

De când a intrat în politică și a fost aleasă pe listele partidului AUR în 2020, Șoșoacă a încasat numai de la Senat 141.000 Euro . Acestea fiind singurele ei venituri declarate.

În mod paradoxal și ironic, ultimele venituri încasate de Diana Șoșoacă înainte să devină parlamentar au fost extrem de modeste: în decembrie 2020, în ultima lună înainte să devină parlamentar, a avut venituri de 529 de lei de la Asociația de Proprietari a unui bloc din București, de pe strada Opanez, construit în perioada comunistă, unde deține un apartament de 90 de metri pătrați.

În postura de avocat , Diana Șoșoacă , a avut, în patru ani de activitate, venituri cu aproape 50% mai mici decât în postura de senator în mai puțin de trei ani de prezență în Parlament .

Related Articles

Back to top button