CRITICII

STAREA DE CRIZĂ, O INVADARE A VIEȚII ROMÂNILOR CU AJUTORUL ARMATEI!

Tocmai ce am scăpat de neconstitutionala stare de alertă, că o noua situație aberantă ni se pregătește: așa-zisa stare de criză. Ceva inutil, dar dincolo de această inutilitate, o chestiune foarte periculoasă. Totul va fi la mâna ministrului apărării, a premierului și a CSAT. Adică, totul va fi gestionat de acest Centru național militar care va avea atribuții atât politice , cât și sociale.

Toate situațiile vor fi interpretate subiectiv, iar cei care vor avea din nou de suferit, vor fi românii de bună credință. În spatele acestui plan se ascund din nou „băieții deștepți”, privați de avantajele pe care le aveau pe timpul stării de alertă. Aceștia, în condițiile introducerii stării de criză, vor face din nou achiziții fară licitație încasând munți de bani. De asemenea, se vor face angajări pe bandă pentru sinecuriști.

Mai mult, profitând de toată această nebunie cu războiul din Ucraina și cu posibilitatea introducerii stării de criză, se încearcă distragerea atenției de la problemele grave cu care se confruntă societatea românească: scumpirea facturilor (barilul de petrol a ajuns la 130 de dolari), împrumuturile uriașe pe care România le face, închiderea fabricilor autohtone, stațiunile romanești lăsate în paragină, iar lista poate continua.

Doar minți contaminate de putinism pot concepe o asemenea stare de criză, care nu înseamnă altceva decât o invadare a vieții romanilor cu ajutorul armatei.

Related Articles

Back to top button