CRITICII

Supermarketurile și hypermarketurile se vor închide complet în weekenduri

Închiderea completă a supermarketurilor în weekend în România ridică întrebări despre alternativele disponibile pentru cumpărături. Se speculează că o lege nouă ar urma să intre în vigoare, însă detalii precise încă nu au fost confirmate.

Micile magazine au inițiat o propunere neașteptată, cerând închiderea supermarketurilor în weekend. Motivul din spatele acestei cereri este scăderea semnificativă a vânzărilor pe care o observă la sfârșit de săptămână. Mulți consumatori aleg să își facă cumpărăturile în marile magazine, deoarece găsesc o varietate mai mare de produse într-un singur loc.

Astfel, propunerea, care va fi transmisă astăzi Guvernului, urmărește să aducă o schimbare în această situație.

La discuțiile de astăzi din cadrul Guvernului, se va lua în considerare această propunere controversată. Aceasta a fost formulată de către micii comercianți, care observă o scădere a vânzărilor de până la 30% în weekend.
Această situație i-a determinat să ceară închiderea marilor magazine, care au o suprafață mai mare de 1000 de metri pătrați, sâmbăta și duminica, în concordanță cu practicile din alte țări.

Related Articles

Back to top button