CRITICII

Toate datele arată că Nicolae Ciucă nu stăpânește Partidul Național Liberal, ci Klaus Iohannis

Publicistul Ion Cristoiu susține că Nicolae Ciucă ar trebui schimbat din funcția de presedinte al PNL, deoarece toate datele arată că el nu stăpânește partidul, ci Klaus Iohannis.

Și fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a decis să vorbească despre implicarea lui Klaus Iohannis în Partidul Național Liberal. Acesta susține că Președintele României a intervenit personal și i-a cerut să îi pună pe liste pe Nicolae Ciucă și Cătălin Predoiu înaintea alegerilor parlamentare

Iată ce a spus Ion Cristoiu:Am avut un Cîțu impus de către Cotroceni, acum avem un Nicolae Ciucă impus. Problema cea mai mare este că Nicolae Ciucă nu are pic de talent politic. Dacă va avea loc rotația, Ciucă va fi schimbat din functia de președinte al PNL, deoarece nu va reuși să țină în frâu după ce nu va mai fi premier.”

În PNL se vorbește despre candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din 2024. Un premier certat cu limba română și cu acuzații grave de plagiat. Vocile din PNL s-au activat la ordinele președintelui Iohannis.

Liderii coaliției PSD-PNL-UDMR sunt aspru criticați pe rețelele de socializare pentru că doar mimează că ar ține cu românii. Coaliția dintre PSD și PNL nu era necesară, deoarece Parlamentul nu mai reflectă voința poporului, iar alegerile anticipate ar fi fost necesare.

Related Articles

Back to top button