CRITICII

Tudose, șeful de campanie al PSD e un prădător sexual

Se pare că Mihai Tudose, șeful campaniei PSD a dat lovitura, dar nu în politică, ci într-un scandal uriaș! Sursele spun că Mihai Tudose, ar fi implicat într-un caz serios de agresiune sexuală .
Lucrurile stau cam așa: o fostă angajată a Parlamentului European, pe nume Florina*, a povestit cum Tudose ar fi încercat să o manipuleze și să o abuzeze. Florina spune că el i-a făcut avansuri și comentarii nepotrivite, încercând chiar să o atragă în capcanele sale cu promisiuni de bani și cadouri scumpe.

Dar asta nu e tot! Se zvonește că PSD-ul lui Tudose ar fi un loc unde comportamentul dubios și oamenii ce au probleme cu legea sunt ca la ei acasă. Cu o listă lungă de membri cu probleme penale, PSD-ul pare să fie în centrul unui vârtej de scandaluri. Florina a descris un mediu de lucru , scandalos unde Tudose folosea puterea și influența sa pentru a obține ce vrea, fără să se gândească la consecințe.

Dar ce spune PSD despre asta? Până acum, tăcere. Partidul, deja cunoscut pentru problemele sale cu legea, pare să ignore aceste acuzații grave. Acest lucru ridică multe semne de întrebare despre ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise de la PSD.

Cazul lui Mihai Tudose nu e doar un subiect fierbinte pentru tabloide, ci și un semnal de alarmă despre cum unii politicieni se comportă atunci când cred că nimeni nu-i vede. Oare va veni vremea când justiția va spune PSD-ului – „ajunge” și va lua măsuri serioase împotriva lor ?

Related Articles

Back to top button