CRITICII

UN NOU PROTEST: TORTURA CELOR 100 DE BĂTRÂNI ESTE REZULTATUL PRIETENIEI NESFÂRȘITE DINTRE PSD ȘI CRIMA ORGANIZATĂ

Comunitatea Declic organizează un protest în Piața Victoriei sub sloganul „Afară cu Budăi și Firea!” pe 13 iulie, la ora 19.00.

Protestul are ca scop exprimarea nemulțumirii față de ministrul Muncii, Marius Budăi, și ministra Familiei și Protecției Sociale, Gabriela Firea, în contextul recentelor dezvăluiri privind abuzurile din căminele pentru bătrâni. Participanții cer demiterea celor doi miniștri și tragem atenția asupra vinovăției morale a acestora în ceea ce privește tăcerea și încercările de acoperire a situației.

Protestul vine în contextul în care Marcel Ciolacu, premierul României, anunță controale la centrele care oferă servicii sociale, iar Marius Budăi participă la conferințe alături de un inculpat dintr-o anchetă în desfășurare. Gabriela Firea, pe de altă parte, pare să vadă conspirații peste tot și amenință jurnaliștii cu procese.

Comunitatea Declic a lansat și o petiție pentru demiterea miniștrilor Gabriela Firea și Marius Budăi. Protestul are scopul de a trage la răspundere cei implicați și de a exprima solidaritatea față de bătrânii abuzați în căminele pentru vârstnici. De asemenea, sâmbătă va fi organizat alt protest, întrucât oamenii nu se vor lăsa până când situația nu va fi rezolvată. Haideți, dragi români, să ne luăm drepturile și să scăpăm de acești meschini de la conducerea țării noastre, cărora nu le pasă de bătrâni sau de copii.

Related Articles

Back to top button