CRITICII

VIITORUL PREMIER

Să vă zic ceva din viitor: pun pariu că viitorul premier e fiul de torționar, Rafila.

Are toate datele, e medic, a luat lumină de la gașca globalistă OMS, era agreat încă din vremea când Orban era la butoanele PNL și cele din Palatul Victoria, e ,,împăciuitorist” cu toți, fără păreri proprii și mai ales, fără de-alea clare, are și alte proptele de genul celor care nu apar în prim plan, ci la ceremonii cu sfeșnice și jurăminte.

UDMR participă la mai toate guvernările, dar nu ,,decontează” nimic, practic nu răspund pentru ceea ce fac. Pentru români formațiunea etnică UDMR nu contează, iar pentru ei românii nu valorează nici cât o ceapă degerată.

O să ziceți că a mai fost USL, până la urmă ban la ban, păduche la păduche și hoț la hoț trage. A fost alianța, dar în altă epocă și cu alte date ale problemei, altă ,,geopolitică”.

Alăturarea așa de subită PSD-PNL, adică stânga-dreapta, teoretic unul trăgând cea, altul hăis, nu e pentru binele țărișoarei noastre, nu este pentru interesul național, pentru campanii de vaccinare și rezolvarea problemelor, nu este nici măcar pentru banii PNRR.

Tonul muzicii e dat de altă entitate, liantul nu e nici măcar la trântorul de la Cotroceni, ale cărui singure acțiuni sunt dezbinarea, disprețul față de români și ura. E dincolo de el și de conducerea partidelor, e ,,din ordin superior”, globalist.

Numitorul comun, catalizatorul uniunii, fermentul e în afară. Și e în afara interesului național.

Arhitectul universal încearcă, unde-i merge. Și cu ăștia a reușit.

Având această majoritate totalitară, în plan executiv și legislativ, aproape nimeni și nimic nu le va mai sta în față pentru a implementa puiul de dictatură.

Așa încât, încălcările de drepturi și libertăți se vor înteți, molima televizată ne va teroriza mai mult, ideologia din umbră se va contura.

În acest ,,creuzet”, produsul de reacție va fi cumplit.

Pregătiți-vă de nivelul următor!

Avem o viață, și-o luptă de dus.

Florin Șinca

Related Articles

Back to top button