CRITICII

Virgil Grigore de la Coșoveni, „Butoane” și clanurile Olteniei

În comuna Coșoveni, din Dolj, primarul actual este Virgil Grigore, membru PNL și apropiat al parlamentarului Fane Stoica, cunoscut sub numele de „Butoane” sau „Împăratul”. Virgil Grigore este implicat în afaceri ilegale de exploatare a râului Jiu, având sprijinul lui Fane Stoica pentru obținerea unor acorduri de mediu suspect. Acesta a construit un restaurant de evenimente ilegal și a exploatat ilegal piatră și nisip din zonă, fără avize sau autorizații.

Virgil Grigore a devenit primar cu ajutorul lui Fane Stoica și a construit un imperiu financiar prin exploatarea ilegală a resurselor naturale. Acesta folosește soția și alte persoane ca paravane pentru afacerile sale. Unul dintre partenerii săi de afaceri este Adrian Tudose, patronul companiei ADRILEX IMPEX . SRL, care a fost reținut pentru infracțiuni financiare. Procurorii au descoperit că Adrian Tudose eludează plata taxelor către statul român, beneficiind de protecția unor procurori corupți din Oltenia.

Investigațiile arată că Virgil Grigore și aliații săi exploatează ilegal resursele naturale din zonă, iar autoritățile locale și statul român nu reușesc să oprească aceste activități ilegale. Este necesară o investigație amănunțită pentru a aduce la lumină toate infracțiunile comise și pentru a asigura respectarea legii în această regiune.

Related Articles

Back to top button