CRITICII

Adevărul iese la iveală: Președinții PSD și PNL, slugi obediente în fața partenerilor strategici

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, liderii partidelor PSD și PNL, acționează ca simple slugi obediente în fața partenerilor lor politici. Această atitudine servilă afectează interesele și demnitatea românilor, lucru puternic vizibil în ultimii ani, întrucât România este o țară marginalizată și considerată slabă tocmai din cauza unor astfel de specimene care teoretic ar fi trebuit să ajute țara să evolueze.

Astfel, românii devin ultimii europeni care se umilesc în fața refuzurilor și stau la cozi pentru a putea obține vize de intrare în Statele Unite. Aceste acuzații ridică semne de întrebare cu privire la relațiile politice și la felul în care politicienii români își apără interesele și demnitatea cetățenilor lor.

Cele două partide sunt comparate cu o grupare de crimă organizată, care fură în mod sistematic și îngreunează viața românilor. Această comportare supusă le permite partenerilor strategici să mențină restricțiile de viză pentru cetățenii români, iar politicienii sunt considerați vinovați pentru lipsa lor de demnitate. Se târăsc în fața celor care ar trebui să le fie ”parteneri”, dar care le devin net superiori pentru că cei de la conducerea țării noastre le permit să înjosească poporul român. Nu e de mirare că se întâmplă acest lucru, pentru că tot aceleași personaje încearcă să manipuleze cetățenii, crezând că nu vor fi prinși niciodată. Culmea, poporul se trezește încetul cu încetul, iar tertipurile PSD-iste și PNL-iste nu mai pot influența votul public.

Related Articles

Back to top button