CRITICII

Aladin Gigi Georgescu a pierdut procesul cu Ministerul Sănătății. ”Justiția a făcut astăzi lumină în acest caz și îi dă o lecție acestui individ”

Curtea de Apel Craiova îi dă peste bot avocatului de la Vânju Mare, Aladin Gigi Georgescu, actualmente președinte al Consiliului Județean Mehedinți, care a dat în judecată Ministerul Sănătății.

Magistrații au respins cererea de suspendare a ordinului Ministerului Sănătății prin care a fost numit în data de 3 iulie, pe perioada stării de alertă, manager al spitalului dr. Victor Maliborschi,  formulată de Consiliul Județean Mehedinți:

Deși fostul prefect de Mehedinți, Cristinel Pavel, l-a atenționat în mai multe rânduri pe Aladin Gigi Georgescu să respecte legea și să pună în aplicare ordinul Ministerului Sănătății, acesta a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a împiedica instalarea în funcția de manager a medicului Victor Maliborschi.

După ce a eșuat tentativa de a numi în funcție un alt medic, avocatul de la Vânju Mare a dat în judecată Ministerul Sănătății și pe medicul Victor Maliborschi, solicitând instanței de judecată suspendarea ordinului.

Cel mai probabil, în perioada următoare, Aladin Gigi Georgescu se va alege cu o plângere penală pentru abuz în serviciu. După ce a schimbat în plină pandemie managerul spitalului și a numit ilegal un medic pensionar care nu avea dreptul să ocupe această funcție, Aladin Gigi Georgescu nu a respectat ordinul ministrului Sănătății, prin care a fost numit un manager pe perioada stării de alertă. Sub conducerea medicului pensionar Radu Iman la spitalul județean a izbucnit un puternic focar de coronavirus, care a afectat personalul medical din trei secții, dar și pacienții internați acolo.

Related Articles

Back to top button