CRITICII

Alfred Simonis are salariu lunar de 10 mii de euro ajungând la aceasta sumă în doar 3 ani de activitate și doar 7 inițiative legislative

Alfred Simonis, liderul grupului parlamentar PSD are un bilanț legislativ nu doar subțire, ci aproape inexistent, cu o sumă derizorie de 7 inițiative legislative între anii 2021 și 2024.

Această performanță îl plasează nu doar în coada listei de productivitate, ci și în centrul unui scandal de nepotism și privilegii nejustificate.

Având în vedere salariul său astronomic de 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă un arsenal de beneficii adiționale – de la șofer personal , la secretare și un birou opulent –, prestația lui Simonis este nu doar dezamăgitoare, ci o insultă la adresa conceptului de meritocrație.

Cele 7 inițiative pe care le-a propus, din care două au fost respinse iar una retrimisă la comisii, sunt dovada palpabilă a unei lipse de implicare serioasă .

Când un individ cu o astfel de etică de muncă îndoielnică și cu rezultate lamentabile continuă să primească recompense generoase pe banii contribuabililor, este timpul pentru o evaluare serioasă și, posibil, pentru schimbări radicale.

Related Articles

Back to top button