CRITICII

Așa ziși lideri, în fapt membri PSD și PNL au deturnat protestul fermierilor și transportatorilor

Protestul fermierilor a fost ignorat timp de câteva zile , brusc în ziua de vineri, a fost inventată o așa-zisă delegație a protestatarilor care a stat de vorbă cu premierul Ciolacu, iar sâmbătă au negociat cu Florin Barbu, ministrul agriculturii, și cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Doar ca delegația fermierilor este formată tot de membri de partide :

  • Dănuț Andruș un fermier în vârstă de 51 de ani , care în trecut a candidat pentru funcția de primar al comunei Păltiniș din partea Partidului Social Democrat (PSD). Astăzi, în calitate de protestatar, stă la masă cu colegii săi din PSD.
  • Florin Tomuța un alt personaj care s-a prezentat ca fiind reprezentantul protestatarilor și delegat al acestora, în speță Florin Tomuța este un lider local PSD, acesta fiind din luna noiembrie 2023 președintele PSD Alba Iulia.
  • Victor Bălăşoiu – primarul PSD al comunei Rociu din Argeș și fiul deputatului PSD Aurel Bălășoiu, a fost prezent printre protestatarii de la București încă de joi seară, atunci când apare pe imagini huiduindu-l pe liderul AUR, George Simion și pe alți reprezentanți ai opoziției.
  • Florin Nae – cel care se prezintă în ultimele zile la posturile de televiziune ca fiind unul dintre cei care l-au alungat pe George Simion, președintele AUR, este nimeni altul decât prietenul primarului PSD din Rociu, Victor Bălășoiu.
  • Augustin Hagiu – așa zis lider al Transportatorilor este liderul Departamentului de Transport și Infrastructură și este de asemenea mare susținător al partidului PSD , fiind membrul unui partid clonă a PSD.

Practic guvernul PSD și PNL negociază cu proprii membri .

Related Articles

Back to top button