CRITICII

AUR a lansat Campania ”Iarna Românilor” în cadrul strategiei pentru anul electoral 2024

AUR a dat startul anului electoral 2024 cu o ședință de lucru la care au participat reprezentanții tuturor celor opt partide componente campaniei Iarna Românilor . La întâlnire au fost prezenți George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, Cristian Terheș, președintele Partidului Național Conservator Român, Marian Cucșa, președintele Partidului Republican, Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste, Ilan Laufer, președintele Partidului Forța Identității Naționale, Marian Vișu-Iliescu, președintele Partidului Satului Românesc, Gheorghe Noane, vicepreședinte Alianța Renașterea Națională și Dorel Vulpoiu, președintele Partidului Blocul Unității Naționale.

Președintele AUR, George Simion a declarat : ”În contextul anului electoral 2024, și având în vedere importanța pe care alegerile din acest an o vor avea pentru viitorul României, printre obiectivele principale anunțate de partidul AUR se numără consolidarea din punct de vedere organizațional și atragerea de noi membri.

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că, până pe data de 1 martie, AUR își propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei „Iarna Românilor”. În cadrul acesteia, reprezentanții Alianței AUR vor fi alături de românii amărâți, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR își propune să ajungă în cât mai multe localități din întreaga țară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin.

Pentru aceasta companiei AUR a solicitat colaboratoarea și altor membri de partide , răspunsul pozitiv invitației privind sprijinirea românilor, a apărut doar din partea celor 7 formațiuni politicei menționate mai sus .

Related Articles

Back to top button