CRITICII

Bătălia PSD cu AUR tranșată de Judecători: contestațiile mafiei respinse

PSD și PNL, partidele comasate ale sistemului se confruntă cu o criză neașteptată pe măsură ce partidul AUR își întărește poziția în sondajele de opinie. Cu alegerile generale apropiindu-se, tensiunile escaladează în rândul liderilor coaliției de guvernare, care acum fac demersuri pentru a contesta legalitatea candidaturilor AUR, susținând că acestea nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate stabilite prin lege.

Justiția a făcut dreptate pentru Alianța pentru Unirea Românilor și a respins contestațiile PSD ca fiind neîntemeiate.

Contestarea, care a fost depusă la Autoritatea Electorală Permanentă, se bazează pe presupuse nereguli în colectarea semnăturilor necesare înregistrării candidaturilor.

Această mișcare vine într-un moment în care sondajele recente arată o creștere surprinzătoare în popularitatea partidului AUR, ceea ce amenință stabilitatea actuală a guvernului mafiei care distruge țara de 34 de ani.

Simpatizanții AUR văd această acțiune ca pe o încercare disperată de a bloca ascensiunea singurului partid de opoziție din România.

„Nu ne lăsăm intimidați și vom continua să luptăm pentru drepturile noastre de a participa la alegeri,” a afirmat liderul AUR, George Simion, răspunzând la contestații.

„Este un atac direct la democrația din țara noastră,” a adăugat el, apelând la susținătorii partidului să rămână uniți.

Related Articles

Back to top button