CRITICII

Boc a făcut-o lată din nou: Clujul rămâne fără centura metropolitană

Licitația pentru Centura Metropolitană Cluj-Napoca a fost anulată, transmite Asociația Pro Infrastructură. Emil Boc a anulat pentru a doua oară licitația pentru centură! Fără să ofere vreo explicație, probabil sperând că știrea va trece pe sub radar înainte de Săptămâna Mare.

„Pe 9 aprilie ceream un deznodământ. Acesta a venit astăzi: anularea licitației după 5 luni în care primăria a clocit singura ofertă depusă de către sibienii de la CON-A și bistrițenii de la Dimex în noiembrie 2023.

Este neverosimil felul în care administrația clujeană în frunte cu primarul Emil Boc se chinuie, realmente, să „implementeze” acest proiect: studiu de fezabilitate gestionat din 2017 care trebuia să fie gata în 12 luni dar a durat 4 ani, la prima licitație pornită în februarie 2023 n-a participat nimeni și a fost anulată în mai, iar la a doua au avut nevoie de 5 luni ca să descalifice unica ofertă, deși puteau face asta în 3-4 săptămâni. Poate a treia oară-i cu noroc”, transmite Asociația Pro Infrastructură.

Related Articles

Back to top button