CRITICII

Bolojan face investiții inutile în Oradea

Alegerile din 2024 se apropie, iar una dintre principalele promisiuni de campanie ale președintelui Consiliului Județean și membru PNL Bihor, Ilie Bolojan, este departe de a deveni realitate. Pentru că nicio companie aeriană nu vede în Aeroportul Oradea o potențială sursă de profit, Bolojan insistă să acorde un ajutor de stat oricui va dori să zboare din Bihor, fie și cu aeronavele goale.

Pentru că excentrica idee a unei companii locale, nu a prins, președintele Consiliului Județean Bihor vrea să subvenționeze zborurile regulate spre Varșovia. Banii există, afirmă Bolojan, pentru că s-au făcut economii în urma disponibilizărilor din ultimii ani. Inițiativa a trecut de plenul Consiliului Județean Bihor cu intervenții din partea opoziției PSD.

Banii ce se vor investi în compania aeriană din Oradea , ar fi putut fi folosiți pentru îmbunătățirea infrastructurii locale din oraș . Putem vorbi chiar și de investiții ce privesc îmbunătățirea sistemului de transport public , construirea de locuri de parcare , locuri de joacă pentru copii sau chiar sprijinirea dezvoltării micilor afaceri în oraș .

Related Articles

Back to top button