CRITICII

Bucăți din Pasajul Basarab din București au căzut peste și lângă o mașină 

Incident șocant într-una dintre cele mai circulate zone din București. Două bucăți din tencuială plafonului pasajului Basarab s-au desprins și au căzut peste și în aproprierea unui autoturism aflat în trafic. Doar norocul a făcut ca accidentul să nu se transforme într-o tragedie.

”O bucată din Pasajul Basarab s-a desprins și a căzut peste mașina pe care o conduceam. Norocul, dacă pot spune lucrul ăsta, este că o bucată mai mare a căzut lângă mașină.

Evenimentul s-a întâmplat joi, la ora 17:43:34, conform înregistrării de pe mașină”, a scris șoferul. 

Acesta a precizat că va notifica Primăria București si va solicita plata reparației. „Nu cred ca voi recupera ceva dar poate voi reuși să preîntâmpin o tragedie. După cum am fost obișnuiți până acum, soluțiile vin doar după producerea unei tragedii. Având în vedere că acest eveniment nu este o tragedie, probabil că autoritățile nu vor face nimic dar merită să încerc”, a scris Ciprian pe Facebook.

Pasajul Basarab a fost inaugurat în 2011, dar încă nu are recepția făcută. În urmă cu aproape doi ani, edilul general Nicușor Dan, a promis că va solicita o expertiză pentru ca pasajul să fie preluat de Administrația Străzilor.

Related Articles

Back to top button