CRITICII

Este oficial: Râmnicu Vâlcea este declarat orașul cu cea mai scumpă gigacalorie din România

Orașul Râmnicu Vâlcea se confruntă cu o criză fără precedent: locuitorii plătesc acum cea mai scumpă gigacalorie din întreaga Românie. În centrul acestei situații alarmante se află Primarul Mircia Gutău , care pare că nu este ineteresat de cetățeni .

Primăria condusă de Mircia Gutău este complet deconectată de realitățile și dificultățile cetățenilor. În loc să ofere soluții concrete sau să demonstreze o înțelegere aprofundată a problemei, primarul pare să plutească într-o bulă de indiferență și ineficiență administrativă. În aceste condiții, locuitorii Râmnicului Vâlcea sunt lăsați să se descurce singuri, plătind cea mai scumpă gigacalorie din România.

„Este de neconceput cum un primar penal precum Mircia Gutău să fie lăsat să conducă orașul pentru încă un mandat”, a spus un locuitor indignat pe pagina de facebook a primăriei.

Sub conducerea lui Mircia Gutău, orașul se zbate într-o spirală descendentă de neputință și neglijență. Este timpul ca acest ciclu să se sfârșească, pentru ca locuitorii Râmnicului Vâlcea să primească conducerea și soluțiile pe care le merită.

Related Articles

Back to top button