CRITICII

Marcel Ciolacu consideră că 3.000 de lei sunt suficienți pentru o familie de români

Marcel Ciolacu șochează, din nou, cu afirmațiile sale. In opinia sa, românii trebuie să strângă cureaua! Liderul PSD susține că „o familie poate trăi decent cu un venit de 3.000 de lei pe lună”.

Aroganţa este o boală grea la PSD. Un virus mortal, ucigaş care s-a instalat în toată fibra acestui partid, a acaparat şi parazitat, fără excepţie, toţi liderii care s-au perindat la conducerea formaţiunii din bulevardul Kiseleff. Când PSD este aruncat de votul popular în opoziţie, necruţătoarea boală intră şi ea în regresie.

Se domoleşte şi aproape dispare. Însă, când social-democraţii revin în glorie la masa puterii acest virus se reactivează imediat, făcând ravagii electorale greu de cuantificat.

Nu corupţia celebrilor baroni roşii, nu marile tunuri financiare şi nici măcar devalizările care au avut loc în perioada guvernărilor pesediste au stat la baza eşecurilor electorale istorice înregistrate de PSD. „Au furat, dar au şi făcut” – strigă poporul de pe margine în timp ce înfulecă un mic bine rumenit şi savurează o bere rece. Dacă la corupţie românul mai închide ochii, aroganţa pesedistului îl scoate din minţi. Îl înfurie şi îl aduce în pragul disperării . Aroganţa este cea care i-a trimis la tomberonul istoriei pe Năstase, cât şi pe Ponta sau pe mediocrul Dragnea. Iar poporul a taxat cu sete aroganţa pesedistă.

Acum, PSD este din nou la guvernare. După un început ceva mai ezitant, generat mai degrabă de turbulenţele iscate la vârful PNL, liderii social-democraţi, în frunte cu Marcel Ciolacu, au început să îşi dea arama pe faţă. Să simtă din nou gustul puterii. Să experimenteze plăcerea de a fi în fruntea bucatelor. De a-şi expune arta dobândită în manevrarea butoanelor şi pârghiilor executive. Şi-au uitat rapid partenerii de coaliţie şi dictează tonul şi muzica în guvern. Preşedintele Iohannis, premierul Ciucă şi miniştrii liberali dansează după cum le cântă Ciolacu şi restul pesediştilor. Agenda media fiind dominată de temele impuse de PSD.

Related Articles

Back to top button