CRITICII

Căminele din Grozăvești invadate de ploșnițe, gândaci și șoareci, igrasia este la ea acasă

Nenumărate rapoarte alarmante despre condițiile de trai precare din căminele studențești de la Grozăvești, situate în inima Bucureștiului, au fost făcute publice în ultima perioadă. Locuitorii acestor cămine au fost confruntați cu o adevărată invazie de ploșnițe, gândaci și șoareci, iar igrasia este prezentă peste tot. 

Cazul căminelor de la Grozăvești, administrate de Universitate din București, a devenit un exemplu dezolant al neglijenței și indiferenței față de condițiile de trai ale studenților.

Într-o perioadă în care educația ar trebui să fie prioritară și să ofere un mediu propice dezvoltării academice și personale, realitatea în căminele de la Grozăvești se transformă într-un coșmar pentru cei care ar trebui să-și dedice timpul și efortul studiilor.

Această problemă nu este una recentă, iar faptul că plângerile studenților nu au fost luate în serios în trecut ridică întrebări serioase cu privire la responsabilitatea și transparența conducerii universității.

Ignorând flagelul pestilențial care a cuprins căminele de la Grozăvești, Universitatea din București pare să ridice din umeri în fața acestui dezastru.

În urmă cu doar două săptămâni, DSP a amendat Universitatea din Bucureşti cu 8.000 de lei.

Related Articles

Back to top button