CRITICII

Candidatul AUR la primăria Sector 1, Ioana Ramona Bruynseels: Mandatul doamnei Clotilde Armand a început cu furtul de voturi și se încheie cu trucarea licitațiilor publice

Candidatul AUR la primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, a fost prezentă în studioul Realitatea Plus, unde a comentat principalele subiecte ale zilei şi apariţia în spaţiul public a unor înregistrări audio care arată modul în care actualul primar Clotilde Armand încearcă să atribuie un contract către firmele de casă ale USR.

„Nonșalanța asta a dânsei în birou, când comite fapte penale și când efectiv nu o interesează. Și acum nu pot fi decât două direcții. Fie dânsa știe foarte bine că este protejată de cineva, fie este de-a dreptul inconștientă. Lucru poate mai grav decât primul, pentru că banii noștri, viețile noastre sunt într-o arecare măsură în mâinile dânsei.

Acum, dumneavoastră știți, procedura aceasta a achiziției directe, normal că are la bază niște principii. Principiul transparenței, principiul legalității, principiul liberei concurențe și așa mai departe. Doamna primar, normal că nu știe că cele trei oferte, nu vrea să știe că cele trei oferte trebuie să vină de la trei ofertanți diferiți, de la trei furnizori.

Și ce face? Intervine, uite așa, în procesul ăsta de achiziție publică, fără să o intereseze, făcând și ceea ce înseamnă faptă penală și în același timp, vedeți cum înșeală încrederea oamenilor. Dar, dincolo de toate, haideți să vă rog din suflet, dați-mi voie că nu de alta, dar acum vă rog să mă credeți, am aflat atât de multe lucruri despre doamna primar și despre câte nefăcute face.

Și mai mult decât atât, știți ce este interesant? Cu oricine mă întâlnesc pe stradă, măi, nimeni n-a votat-o. Nimeni n-a votat-o. Cum Dumnezeu a ieșit această doamnă primar? A avut trei oferte. Vedeți? A avut trei oferte. Ideea este că în momentul de față, noi știm clar că dânsa este totalmente depășită de ceea ce înseamnă a conduce primăria Sectorului 1.”, a declarat candidatul AUR la primăria Sector 1, Ioana Ramona Bruynseels.

Candidatul AUR la primăria Sector 1 a mai declarat la Realitatea Plus că mandatul doamnei Armand a început cu furtul de voturi și se încheie cu trucarea licitațiilor publice, nemaivorbind de dezastrul pe care îl lasă în urmă.

„Sectorul 1, care reprezenta capitala capitalei, cel mai frumos și cel mai bine organizat loc din București, de unde se dădea ora exactă, unde se implementau toate inovațiile, toate ideile noi și frumoase și așteptate de oameni, acum este un dezastru. Ne-am dus înapoi în timp cu cel puțin 20 de ani. Și acum doamna Clotilde Armand iese și se laudă în continuare cu realizările ei, mințind incredibil, vă rog să mă credeți în raportul de activitate pe care l-a depus la începutul acestui an, minte fără pic de rușine, fără pic de bun simț.

Dar de altfel întreaga ei atitudine denotă lipsă de bun simț, denotă lipsă de orice considerație față de cetățeanul român și de cetățeanul sectorului 1.

La fel de grav este și că doamna nu-și dă demisia. Pentru că dânsa era principala susținătoare a loznicii: ”fără penali în funcții publice”. Jurnalista Anca Alexandrescu a depus plângere penală împotriva doamnei Clotilde Armand în urma apariției înregistrărilor cu trucarea licitațiilor publice. Să nu uităm faptul că acum trei ani de zile toată lumea a văzut-o pe doamna Clotilde umblând prin sacii cu voturi. Dânsa și-a început mandatul cu o mare minciună. Nu, nu cu o mare minciună, cu o altă infracțiune.

Toată lumea a fost scandalizată. Și dumneavoastră și eu, și toată țara. Cu toate acestea, doamna este primar în funcție. Orice altă persoană era în locul doamnei Clotilde Armand atunci, acum era în executarea pedepsei.

Sau orice altă persoană ar fi avut puțină demnitate și respect față de cetățeanul sectorului 1 și față de români și-ar fi dat demisia. Am ajuns să deținem recordul european la consum de droguri în Sectorul 1. Vă dați seama, în perla Capitalei, noi consumăm droguri. Așa arată imaginea de ansamblu a dezastrului provocat de Clotilde Armand.”, a mai declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Related Articles

Back to top button