CRITICII

Ce face AUR cu 20 de microbuze școlare?

AUR cere premierului Marcel Ciolacu să emită o Hotărâre de Guvern pentru a permite partidului să doneze 20 de microbuze de transport persoane unităților școlare din comunitățile defavorizate. 

În sute de localități din România, microbuzele școlare sunt vechi, stau nereparate cu lunile sau sunt insuficiente pentru numărul copiilor pe care trebuie să îi transporte. De cele mai multe ori, oamenii primesc explicații și promisiuni și sunt obligați să găsească soluții pe cont propriu. 

Am trecut de mult de momentul în care speram că un guvern capabil și competent va pune ordine și în acest domeniu și va aloca resurse pentru rezolvarea definitivă a acestei situații. Am înțeles că noi trebuie și putem să fim parte a soluției, Susține AUR

Din banii subvenția alocată partidelor politice, AUR cumpărat 20 de microbuze pe care vrea să le doneze unor sate și comune care au mare nevoie de astfel de mijloace de transport. Legea română nu permite însă acest tip de donație.

AUR cere premierului Marcel Ciolacu să identifice o soluție legală și să emită o Hotărâre de Guvern care să le permită să le returneze românilor înapoi o parte din munca lor. AUR nu a cheltuit până acum niciun leu din subvenție în beneficiul partidului. A pus în funcțiune un spital mobil care oferă servicii medicale românilor din sate și comune și vrea sa continue acțiunea de restituire a banilor primiți prin subvenție către adevărații beneficiari.

Related Articles

Back to top button